Over mezelf

Mirthe- Copy & Tekst

Ik ben Mirthe Simoen en woon momenteel in Sittard. In 2009 behaalde ik mijn diploma Hotelmanagement en in 2012 mocht ik mezelf master of Science in de Communicatiewetenschap noemen. Ik ben ooit Hotelmanagement gaan studeren omdat ik iets met mijn talenkennis en interesse in reizen/ andere culturen wilde doen. Ik kwam er echter snel achter, dat er in de hotelwereld een beperkt aantal interessante functies voor mij waren. Daarom heb ik besloten verder te gaan in de marketing/ communicatie richting. Desalniettemin spreekt de hospitalitywereld me nog steeds aan. Ik kan nog steeds enthousiast raken van originele horeca concepten en bijzondere events. Hiernaast heeft in de hospitality wereld werken me veel geleerd: je leert flexibel zijn, multi-tasken en doet vooral veel mensenkennis op, iets wat altijd van pas komt.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door de media en wat je kan bereiken door bepaalde media strategisch in te zetten, zo worden we dagelijks beïnvloed door de media zonder dat we het vaak zelf doorhebben. Onze beeldvorming wordt beïnvloed over onderwerpen die door de media verspreid worden, Ik vind dit erg interessant en daarom vind ik teksten schrijven zo leuk om te doen. Het lijkt makkelijk,maar zelfs 1 woord kan een groot verschil maken in hoe je boodschap overkomt.

Op dit moment ben ik werkzaam als Copywriter, maar ik heb genoeg ideeën en projecten waaraan ik meewerk. Zo werk ik aan 3 blogs, help ik meerdere mensen met hun social media,  doe ik nog  verschillende cursussen en bied ik mijn diensten aan als copywriter en vertaler. Ik heb verschillende blogs over reclames geschreven die hier te lezen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.